I et strategisk træk for at styrke vores bæredygtighedsindsats har vi inviteret Signe Wenneberg til at indtræde i bestyrelsen. Signe er en anerkendt foredragsholder, strategisk kommunikationsrådgiver og journalist med dyb indsigt i klima, miljø, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Hendes engagement i at bevare bygningskulturarv under den grønne omstilling samt hendes fortalerrolle for mindre nedrivning og større genanvendelse af byggematerialer har gjort hende til en vigtig stemme inden for bæredygtighedsdebatten.

Hendes arbejde og indflydelse er bredt anerkendt, ikke mindst gennem hendes primære kanal på Instagram, som i januar 2024 blev beskrevet som “Danmarks største klimamedie” på P1.

Signe vil spille en central rolle i udviklingen af vores nye bæredygtighedsstrategi, der sigter mod at omstille fra en lineær til en cirkulær økonomi og øge genanvendelsen i overensstemmelse med 2030-målene.

Vi ser frem til et frugtbart samarbejde og er begejstrede for de perspektiver og den ekspertise, Signe bringer til bordet.