Om LH Hockerup

LH Hockerup er et familieejet firma grundlagt i Roskilde i 1974 af Henning Hockerup. I de første mange år udførte LH Hockerup kloakarbejde og private nedrivningsopgaver. Den lille virksomhed voksede dog hurtigt og blev løbende udvidet med flere arbejdsområder og større arbejdsopgaver. I de knap 50 år virksomheden har eksisteret, har vi udført alle former for nedrivning og er stolte af at være en af landets førende nedrivningsvirksomheder.

Sidenhen er virksomheden overtaget af sønnen, Lasse Hockerup, som har videreført den gode kvalitet og de stærke værdier. Virksomheden har fortsat hovedsæde i Roskilde, men opererer landsdækkende.

Diamantskæreafdeling

I 2015 bød LH Hockerup velkommen til flere nye kolleger i forbindelse med opkøbet af diamantskærefirmaet M Niemann. Tilknytningen af en diamantskæreafdeling i virksomheden har gjort os i stand til at håndtere selv de mest komplekse opgaver, heriblandt adskillelse af bygningsdele og delvis nedrivning.

diamantboring og diamantskaering

Vores værdier

Hos LH Hockerup har miljø og arbejdsmiljø en høj prioritering. Vi arbejder dagligt med miljøskadelige stoffer og materialer, som alle kræver forsvarlig håndtering, så vi ikke risikerer at udsætte miljøet og vores medarbejdere for unødig forurening.

Vi ønsker at sikre vores medarbejders sundhed og trivsel. Derfor arbejder vi hver dag med omtanke for hinanden og miljøet, hvilket betyder at vi arbejder efter de højeste standarder på markedet og er certificeret indenfor miljø (DS/EN ISO 14001:2015), arbejdsmiljø (DS/ISO 45001:2018) og kvalitet (DS/EN ISO 9001:2015).