Bæredygtig nedrivning

Hos LH Hockerup er vi dybt engageret i at skabe en bæredygtig fremtid gennem vores professionelle nedrivningstjenester. Vi har både visioner og ambitioner om at yde vores bidrag til at forbedre bæredygtigheden i byggeriet, og vores mission er, at vi beskytter vores planet, mens vi opfylder vores kunders behov.

Vores hovedkontor i Roskilde vidner om, at det kan lade sig gøre at genbruge og føre kreative ideer ud i virkeligheden. Den flotte bygning med kæmpe udsyn er nemlig genanvendt ved at flytte den fra en stor autoforhandler i Glostrup.

Bæredygtighed i nedrivningsbranchen

Vi tror på, at bæredygtighed og nedrivning kan gå hånd i hånd. Det har vi gjort siden etableringen i 1974, hvor Henning Hockerup lagde grundstenen til familievirksomheden LH Hockerup. Her er blomsten i vores logo en synlig påmindelse om vores mål om at minimere spild af ressourcer og tænke på miljøet.

Med et bæredygtigt mindset vægter vi genanvendelse højt i projekteringen. Derfor har vi indarbejdet bæredygtige praksisser i alle aspekter af vores arbejde – fra planlægning og udførelse af nedrivningsprojekter til genbrug og bortskaffelse af materialer.

Hver dag er vi optaget af at udvide samarbejdet med vores partnere, skabe mere bæredygtige resultater på pladserne og udforske nye måder at projektere på, som styrker genanvendelsen af de materialer, vi river ned. Og med stærk dokumentation samt konstant fokus på kompetenceudvikling og ledelse arbejder vi benhårdt for at sætte høje standarder såvel internt som eksternt.

lh hockerup blomst

Ansvarlig håndtering af miljøfarlige stoffer

Som nedriver er vi dagligt i kontakt med miljøfarlige stoffer og materialer. Det forpligter! Både over for vores medarbejdere og over for vores omverden.

Vi tager vores ansvar seriøst og sikrer en forsvarlig håndtering af disse stoffer for at forhindre unødvendig forurening af vores omgivelser. Samtidig er vi stolte over at kunne fremvise vores certificeringer indenfor ISO 14001, 45001 og 9001, som er et bevis på vores dedikation til miljøbeskyttelse, arbejdsmiljø og kvalitetsstyring.

Genbrug og genanvendelse i nedrivning

Vores fokus på bæredygtighed i byggeriet inkluderer målrettet arbejde mod øget genanvendelse og direkte genbrug af materialer.

Materialer fra vores nedrivningsprojekter gennemgås derfor nøje og videredistribueres til miljøstationer og relevante partner i byggeriet, som enten kan recirkulere eller direkte anvende de nedbrudte materialer.

Det er både godt for miljøet og hjælper vores kunder med at spare penge og ressourcer.

Bæredygtige succeser fra vores nedrivningsprojekter

Hos LH Hockerup er vi ekstremt stolte af vores bidrag til at transformere byggebranchen i en mere bæredygtig retning
– og vi er stolte af de bæredygtige resultater, vi har bidraget med at skabe gennem tiden.

Eksempler på bæredygtig nedrivning

Et eksempel er vores arbejde med RIAS A/S i Roskilde, hvor vi udførte en række nedrivnings- og saneringsopgaver. Dette projekt demonstrerede vores evne til at håndtere komplekse opgaver, samtidig med at vi opretholdt høje standarder for bæredygtighed og sikkerhed.

Et andet eksempel er vores arbejde med det tidligere Teknisk Museum i Helsingør. Projektet involverede nedrivning af eksisterende bygninger og forberedelse af området til fremtidig brug.

De to eksempler er blot nogle af de mange projekter, vi har bidraget med at styrke bæredygtigheden og genanvendelsesgraden.

Læs meget mere om projekterne herunder:

Kontakt os i dag

Uanset om I har et stort nedrivningsprojekt, hvor vi kan sikre høj genanvendelse af materialer, eller mindre projekter, hvor vi kan hjælpe med at opnå jeres bæredygtighedsmål, er vi altid klar til at hjælpe med at gøre en positiv forskel.

Kontakt os i dag på tlf. +45 46 36 57 60 og hør mere om vores services, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt.