Nedriver/nedbryder til afdeling ØST

Brænder du for nedrivning og miljøsanering, og kan du styre store maskiner? Så er du måske vores nye maskinfører

  • Vi har travlt og søger derfor en maskinfører med tiltrædelse hurtigst muligt. Trives du i en hverdag med store maskiner og varierende opgaver? Så er det måske dig, vi søger.Du kommer til at arbejde hos en af Danmarks seriøse nedrivning- og miljøsaneringsentreprenører med opgaver i hele landet.
    Vi søger derfor en fleksibel og smilende kollega, som primært skal arbejde i Storkøbenhavn.Er du interesseret, eller vil du høre mere?
    Kontakt Lasse Hockerup på tlf. nr. 21 77 50 93 eller lh@hockerup.dk

    Vi ser frem til at møde dig🤝

Hvem er vi?

LH Hockerup A/S beskæftiger sig med entreprenøropgaver i alle størrelser indenfor fag-, stor-, hoved- og totalentrepriser. Virksomheden har mere end 40 års erfaring indenfor nedrivning og har i dag mere end 35 funktionærer og omkring 160 mand ansat, der er fordelt på kontor og byggepladser. Herudover råder LH Hockerup over egen afdeling med diamantskæring, som gør virksomheden i stand til at klare de mest komplekse opgaver med partiel nedbrydning, adskillelse af bygningsdele samt totalnedrivning af forskellige karakter. LH Hockerup har afdelinger i Roskilde og Bjerringbro og udfører opgaver i hele landet.

Vi er certificeret efter DNV GL og følger i øvrigt følgende standarder for miljøhåndtering af DS/ISO 14001:2015 og DS/ISO 45001:2018 samt Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1510.

Hvis du er interesseret i at blive vores nye tilbudsberegner, skal du rette henvendelse til vores tilbudsafdeling på flg. e-mail: tilbud@hockerup.dk – MRK. Tilbudsberegner i emnefelt.

Send en mail, hvor du uddyber, hvorfor du skal være vores nye kollega og fremsend venligst din ansøgning og CV. Vi gennemgår løbende ansøgningerne, og du vil efter ansøgningsfristens udløb modtage et svar fra os, såfremt at vi gerne vil indkalde dig til en samtale – og ellers når stillingen er besat.

Vi glæder os til at høre fra dig!  

LH Hockerup A/S