Bygge- og anlægsbranchen er konjunkturfølsom over for både politisk og finansiel uro.
Derfor gælder det som ansvarlig virksomhed om at sætte en stabil kurs og holde fast i både kvalitet, kompetencer og værdier samtidig med, at man evner at forny sig i takt med markedets krav og kundernes behov.
#nedriverbranchen har haft nogle hårde år. Knap halvdelen af selskaberne i branchen havde nedgang i 2020 og lå på det samme i 2021. Trods branchens udfordringer leverer LH Hockerup A/S et stabilt resultat, der bidrager til at holde den stabile kurs, vi har sat for virksomheden.
Vores medarbejdere er knusende dygtige – og vi oplever til vores glæde og stolthed, at markedet kvitterer for vores fokus på kvalitet og nytænkning.
De gode tendenser inden for #miljøsanering, #genanvendelse og #cirkulære processer, som vi arbejder bevidst og målrettet med, bidrager således til at sikre fremdriften og baner også vejen for nye opgaver til os. 😊
Når vi udvikler koncepter til nyttiggørelse af byggeaffald, og når vi tænker i effektivitet og genbrug af råstoffer, bidrager det ikke alene til den grønne omstilling i samfundet – det er også med til at styrke virksomhedens økonomi.
Så trods usikre tider forude er forventningen derfor, at vi med afsæt i den stærke ordrebeholdning og skarpe kontrol med udgifterne også i 2023 leverer et stabilt og positivt resultat.
Tak til medarbejdere for indsatsen og til kunder og samarbejdspartnere for at bakke op og vise os tillid.
Vi skal gøre vores bedste for også i det kommende år at indfri forventningerne😊