I går havde vi fornøjelsen af at vise 15 kursister fra Roskilde Tekniske Skole rundt på Grønttorvet i Valby, hvor vi er i gang med at nedrive de gamle haller i forbindelse med opførelsen af en ny bydel.
KMA Konsulent Lene Marie Bardtrum stod for fremvisningen, som havde til formål at give et indblik i det daglige arbejde på byggepladsen, når man arbejder med nedrivning. F.eks. fortalte vores maskinfører Jakob om, hvordan materialerne sorteres på byggepladsen, og hvilke materialer der kan genbruges.
Kursisterne fik en større forståelse for vigtigheden af miljøsanering og sikkerhed. Vi præsenterede blandt andet, hvilke værnemidler vi bruger, når vores medarbejdere arbejder med forurenede og sundhedsskadeligt materiale.
Fremvisning sluttede af med en åben debat, hvor gruppen havde en masse spørgsmål omkring vores arbejdsprocedure og mulighederne for at arbejde i nedrivningsbranchen.
Vi er altid glade for at dele ud af vores mange års erfaring inden for miljøsanering og nedrivning, og det var et godt og lærerigt besøg, hvor vi også fik input fra kursisterne.
Tak til Roskilde Tekniske Skole for besøge.