Om LH Hockerup

LH Hockerup er et familieejet firma som i 1974 blev startet op af Henning Hockerup, der i starten primært udførte kloak-arbejde og private nedrivningsopgaver. Den lille virksomhed voksede hurtigt og blev løbende udvidet med flere arbejdsområder – samt større opgaver. I de 40 år siden nedrivningsfirmaet blev grundlagt, har vi stået bag en række nedrivninger af kendte og større bygninger i Roskilde og omegn.

Sidenhen er virksomheden overtaget af sønnen Lasse Hockerup, som har videreført den gode kvalitet og stærke værdier. Derudover er virksomheden vokset til over 100 medarbejdere – inklusiv underleverandører – som alle er underlagt den samme kvalitet og kundetryghed.

Vores værdier

Hos LH Hockerup har vi respekt for miljø – også arbejdsmiljø. Det er vigtigt at vores medarbejdere føler sig sikre i deres arbejde, særligt fordi mange af vores arbejdsområder indebære omgang med farlige stoffer og materiale. Derfor står medarbejderes sundhed og trivsel højt på dagsorden.

Vi arbejder dagligt med miljøfarlige stoffer og materialer, som alle kræver forsvarlig håndtering, for at undgå unødvendig forurening af omgivelserne. Hos os arbejder vi med omtanke for miljøet, hvilket betyder at vi arbejder efter de højeste standarder på markedet og er certificeret indenfor ISO 14001 og 18001.

Læs mere om vores certifikater her.