Orden, overblik og overskud

/, Uncategorized @da/Orden, overblik og overskud

Orden, overblik og overskud

’Tingene skal være i orden’. Sådan lyder det, når Rubert Olsen skal beskrive sit arbejde som formand hos LH Hockerup.

Når man er ansvarlig for flere pladser med mange medarbejdere på hver, så giver det rigtig god mening at have en perfektionistisk indstilling til tingene. Og det har Rubert, der har været hos LH Hockerup siden april 2017.

Som formand ligger der en stor opgave i at koordinere, bevare overblikket og sørge for ’at tingene glider’. På den måde er formanden ansvarlig for at sikre, at der er de optimale rammer til at udføre opgaven korrekt fra start til slut.

Inden han startede hos LH Hockerup, har 59-årige Rubert, der er uddannet tømrer, haft lederstillinger i flere entreprenørvirksomheder.

Privat bor Rubert ved Næstved sammen med sin kone, Pia. Ægteparret har tilsammen fem børn og snart ni børnebørn. Og når børnebørnene har en aldersfordeling på mellem 2 og 12 år, er der gang i den, når hele familien er samlet.

Ud over familien og et bjælke-sommerhus på Falster, så har Rubert en passion for at køre landet tyndt på to hjul – og en masse hestekræfter. Både Rubert og hans hustru kører nemlig motorcykel, når der er tid til det.

Når verden skal udforskes, vender Rubert ofte blikket mod Canada. Siden han besøgte landet for første gang for mange år siden, har det store land stået som drømmedestinationen. Især på grund af de store naturoplevelser.

2018-07-09T10:49:19+00:00

Afdeling Øst

Afdeling Vest

 • Gl. Tangevej 11
  Postbox 61
  8850 Bjerringbro

 • +45 86 68 13 75

Bore- og Skæreafdeling

Afdeling Øst

Afdeling Vest

 • Gl. Tangevej 11
  Postbox 61
  8850 Bjerringbro

 • +45 86 68 13 75

Bore- og Skæreafdeling

Afdeling Øst

Afdeling Vest

Bore- og Skæreafdeling